Ens estimem la Garriga, manifest programàtic d'Acord.

Després de dos mesos de preparació, i a cent dies de les eleccions previstes pel 22 de Maig, Acord presenta el seu manifest titulat “Ens estimem la Garriga” que ha comptat amb la participació de vora un centenar de persones que han treballat en la definició del seu contingut en una primera instància i a través de les múltiples trobades dels grups de treball.  Durant els propers dies s'aniran fent públiques les adhesions al manifest que es vagin aconseguint. El manifest menciona cinc eixos:

  • el de la identitat local de poble de cultura i natura com a factor central,
  • el creixement ordenat i d'acord amb l'entorn natural, paisatgístic i territorial del poble,
  • la promoció econòmica d'acord amb un pla estratègic global sorgit de la societat civil i l'Ajuntament,
  • la cohesió social com a objectiu
  • una nova cultura organitzativa a l'Ajuntament, redimensionant i reorganitzant la Casa de la Vila.
A partir d'ara els grups de treball configurats començaran una sèrie de trobades amb diverses entitats, associacions, i ciutadania en general per concretar els punts del programa. Està prevista que les primeres trobades girin al voltant del comerç i de la dinamització cultural i patrimonial ( podeu seguir-les a l'Agenda pública que trobeu a la columna dreta d'aquesta mateixa pàgina). Igualment estan previstes trobades amb la resta de grups polítics per tal d'establir diagnosis comunes i posar les bases de les actuacions futures a la Garriga des del necessari consens polític. 

Acord ha poat en marxa igualment diversos canals de comunicació com la pàgina a la xarxa social facebook.com/acordperlagarriga, al Twitter a través del compte @acordxlagarriga i un espai a la pàgina de consultes i preguntes Formspring. A través d'aquesta mateixa pàgina web on us trobeu es poden consultar les diverses opcions de contacte amb Acord.   

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Acord per la Garriga © 2010 | Dissenyat per Chica Blogger | Tornar a dalt